Redacció •  Catalunya •  04/11/2022

Jornades programàtiques de BComú ‘Barcelona Futura’

Com elaborem un programa polític que respongui a les urgències del moment i, alhora, aprofundeixi en el camí de transformació de la ciutat? A les Jornades «Barcelona Futura» reflexionarem de manera col·lectiva, amb moviments socials i persones expertes en diversos àmbits, sobre quina Barcelona volem seguir construint i com continuar posant l’Ajuntament al servei de la gent comuna.

Jornades programàtiques de BComú ‘Barcelona Futura’

El pròxim dissabte 5 de novembre a les 12h, la regidora de BComú i segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, atendrà als mitjans de comunicació a la Nau Bostik per explicar els objectius de les jornades programàtiques ‘Barcelona Futura’ i parlar del model de ciutat que defensem de cara al 2023 i més enllà, amb la mirada posada en els compromisos de l’agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible. Sanz moderarà posteriorment el debat sobre Superilla BCN.

Els gràfics podran fer muts a les 11.30h, abans del canutasso, al debat matinal sobre ‘Participació i innovació democràtica’, que moderarà el regidor Marc Serra i l’ex regidora Gala Pin serà una de les ponents.

PROGRAMA


Barcelona en Comú /