Redacció •  Catalunya •  03/06/2021

Protesta per ampliació del MACBA, diumenge

  • Plaça dels Àngels. Diumenge dia 6 de juny. A les 12h.
Protesta per ampliació del MACBA, diumenge
Veïns de Raval duran a terme aquest diumenge dia 6 de juny, a les 12h, un acte de protesta en què dibuixaran al terra de la Àngels dels 908 metres quadrats que perdran els veïns si es construeix un nou edifici en aquest emplaçament.
La Xarxa Veïnal de Raval denuncia que l’ampliació de l’Macba a la plaça dels Àngels suposa una pèrdua de 908 metres quadrats d’espai lliure, en un barri molt dens i molt necessitat d’espais verds i d’equipaments per als veïns. El Raval no necessita acollir més infraestructures per laciudad, a la qual ja serveix generosament, sinó donar resposta a l’escassetat d’equipaments per a les persones que viuen al barri.
També demanem explicacions als gestors públics per la cessió al MACBA dels edificis històrics de la Capella dels Àngels i al Convent dels Àngels per unuso privatiu.
Recordem que el projecte d’ampliació del MACBA està prop de tres escoles i de el futur Centre d’Atenció Primària (CAP) de Raval Nord i, tanmateix, en les bases del concurs d’ampliació del museu no hi ha cap referència a la plaça de l’Àngels com a espai d’ús veïnal.

Xarxa Veïnal del Raval /