Redacción •  Catalunya •  02/03/2024

CCOO vetllarà per a minimitzar l’afectació de l’expedient a Silence i exigeix a l’empresa un major compromís per a avançar en els nous projectes industrials

  • En els pròxims dies, CCOO d’Indústria analitzarà la documentació acreditativa de l’expedient que ha lliurat la direcció de Scutum al comitè per a comprovar si aquesta mesura està justificada i, en aquest cas, intentarà negociar mesures que permetin minimitzar l’afectació de l’expedient.
CCOO vetllarà per a minimitzar l’afectació de l’expedient a Silence i exigeix a l’empresa un major compromís per a avançar en els nous projectes industrials

La direcció de Scutum Logístic (Silence) ha comunicat oficialment al comitè d’empresa la presentació d’un ERTO per causes organitzatives i productives, que afectarà un total de 217 persones dels centres de treball de la Zona Franca, Sant Boi de Llobregat i Barcelona (carrer Còrsega) fins al 30 de juny.

L’empresa argumenta la presentació d’aquest expedient per l’endarreriment en els terminis per a la posada en marxa del microcotxe elèctric i la baixada de vendes del mercat de la moto elèctrica a Espanya i a Europa.

El projecte de *Silence ha permès contractar 100 extreballadors i extreballadores de l’antiga Nissan en el projecte de reindustrialització, que s’han sumat a la plantilla de *Scutum Logístic.

CCOO ha manifestat ser conscient de les dificultats per a la posada en marxa dels projectes industrials, però han exigit a la direcció de l’empresa un major compromís amb les accions necessàries per a revitalitzar el mercat de la moto elèctrica i en la resolució dels problemes en els processos per al llançament definitiu dels volums *plantificats del microcotxe elèctric.

En els pròxims dies, CCOO d’Indústria analitzarà la documentació acreditativa de l’expedient que ha lliurat la direcció de Scutum al comitè per a comprovar si aquesta mesura està justificada i, en aquest cas, intentarà negociar mesures que permetin minimitzar l’afectació de l’expedient.


ERTE /