Redacció •  País Valencià •  02/11/2016

Les educadores continuen les mobilitzacions davant el silenci del conseller d’Educació

CGT i les Plataformes d'Educadores han convocat concentracions, en les tres capitals de província del País Valencià, demà dijous 3 novembre

Les educadores continuen les mobilitzacions davant el silenci del conseller d’Educació

Les Educadores d’Educació Especial estan en peu de guerra amb la Conselleria d’Educació. Des de que se’n va iniciar el curs aquesta és la tercera convocatòria de concentracions per a protestar pel menyspreu i falta d’atenció de la Conselleria d’Educació.

«Fins ara el conseller, Vicent Marzà, opta pel silenci i per no fer cas a les educadores, però no ens aturarem fins que siguen considerades les nostres reivindicacions«, manifesta Víctor Tormo, representant de CGT Generalitat.

La Conselleria d’Educació compta amb 882 Educadores d’Educació Especial en les escoles i instituts (458 a la província de València, 294 a la província d’Alacant i 130 a la província de Castelló).

CGT entén que el conseller Vicent Marzà ha de reconéixer el paper docent de les Educadores d’Educació Especial, sense el qual no és possible una escola pública integradora i inclusiva.  El sindicat anarcosindicalista hi ha sol·licitat una reunió al conseller d’Educació.

Les concentracions previstes són:

 

–                    Dijous 3 de novembre, a Castelló: davant Conselleria d’Educació (av. del Mar, 23), 18.30 hores.

–                    Dijous 3 de novembre, a València: davant la Conselleria d’Educació Pública (av. de Campanar, 32), 18 hores.

–                    Dijous 3 de novembre, a Alacant: davant la Delegació del Consell (av. Doctor Gadea, 10), 18.30 hores.


educadores d'educació especial /  País Valencià /