Redacción •  Catalunya •  31/07/2019

En Comú Podem aposta per la neteja i el manteniment de la platja

"La regidora de medi ambient, mobilitat i innovació, Rosa Trenado, va fer la seva primera intervenció com a regidora de govern per explicar al Ple de l'Ajuntament l'estat de les platges i les solucions que s'estan duent a terme. D'altra banda la líder dels comuns Aïda Llauradó, va presidir per com a primera tinent d'alcalde el Ple juntament amb l'alcalde i els altres tinents d'alcalde".

En Comú Podem aposta per la neteja i el manteniment de la platja

Davant la «moció a favor de millorar l’estat de l’aigua a les platges de Badalona» del Ple d’ahir, Rosa Trenado va donar les explicacions oportunes tècniques i polítiques per resoldre i millorar l’estat d’aquesta i va explicar les actuacions que s’han dut a terme en un futur. La moció es va aprovar per unanimitat i es va agrair per part del govern la preocupació per aquesta qüestió per part de l’oposició, que va presentar aquesta moció.

Durant el cap de setmana passat es van recollir 31.000 quilograms de residus vegetals a les platges de Badalona amb un reforç del servei de neteja, aquests residus van sorgir a causa de les grans pluges de la mateixa setmana. L’ajuntament està duent a terme accions concretes per tal de solucionar els actuals problemes amb la platja. «Els últims dies s’ha explicat com han succeït els episodis de pluja i les mesures que s’han pres, tots els regidors i les regidores sabem que és un problema reiteratiu que ve de fa molts anys i que afecta altres municipis de l’Àrea Metropolitana. Al Pla Director de Clavegueram (2012) figuren actuacions a dur a terme per resoldre aquesta problemàtica, tenen un cost que va més enllà de la capacitat inversora de l’Ajuntament i que no només són responsabilitat de l’Ajuntament de Badalona. Col·lectivament hem de decidir quines accions dur a terme i els seus tempos» va explicar Trenado.

El ple del dia 30 de juliol va ser el primer ple del mandat 2019-2023 sota el govern del PSC i En Comú Podem, Aïda Llauradó (En Comú Podem) es va estrenar com a primera tinent d’alcalde en un Ple de l’Ajuntament. Cal destacar també l’aprovació de la cessió per part de l’Ajuntament a la Generalitat dels terrenys per la construcció de l’Institut La Riera i de l’Institut Ventura Gassol, una reivindicació històrica de la comunitat educativa a la nostra ciutat i que serà una realitat en breus.


Badalona En Comú /  En Comú Podem /