Redacció •  Catalunya •  27/06/2017

Catalunya en Comú estrena logotip i pàgina web

Elisenda Alamany: "Aquesta marca recull el llegat de dues confluències guanyadores i encarna els valors que defensem".

Catalunya en Comú estrena logotip i pàgina web

Catalunya en Comú segueix completant la construcció del nou espai polític i avui ha presentat el seu logotip i la pàgina web. El logotip “recull el llegat de dues confluències guanyadores, Barcelona en Comú i En Comú Podem”, ha assenyalat la coordinadora de Comunicació i portaveu, Elisenda Alamany. La imatge, que combina els semicercles de Barcelona en Comú, la confluència que governa la capital de Catalunya; i el degradat de vermell a lila d’En Comú Podem, la confluència vencedora a les dues últimes eleccions generals, “encarna els valors que defensem”, ha destacat Alamany.  

La portaveu de Catalunya en Comú n’ha subratllat els valors de “progrés, nova política, la sobirania i el comú”, i ha afirmat que el logotip no només representa aquests valors sinó també polítiques concretes que ja s’estan duent a terme des de Barcelona en Comú i En Comú Podem, com “prioritzar la inversió en polítiques socials, defensar la sobirania energètica creant operadors energètics”, o dur a terme polítiques de defensa del dret a l’habitatge, entre d’altres. “Amb aquesta confluència recollim el bo i millor de cada espai polític que en forma part”, ha sostingut.

Cadascun dels quatre semicercles que rodegen la C de Catalunya i la d’‘en Comú’ remeten a un valor definitori de la nova formació:

– El progrés. Venim de reivindicar a les places i els carrers jubilacions dignes, serveis públics de qualitat… perquè el progrés de Catalunya és millorar les condicions de vida de la seva gent.
– La nova política. Som gent nova, dotant-nos de noves eines per construir una Catalunya nova.
– El sobiranisme. Defensem la sobirania del poble de Catalunya en totes les seves expressions, el dret a decidir sobre totes les qüestions: sobirania nacional, dret a decidir sobre el propi cos, independència energètica a partir de les renovables, democratització de l’economia, etc.
– El comú. Més enllà de la diversitat, som un sol poble unit contra la injustícia, el saqueig i la ineficàcia dels de dalt.

Pel que fa a la nova pàgina web, catalunyaencomu.cat és la plataforma a través de la qual es vehicularà la comunicació del nou espai dels comuns. La web també serà l’eina des d’on es canalitzaran tots els processos participatius. Entre d’altres, a la pàgina s’hi poden trobar l’ideari polític i els òrgans directius escollits a l’assemblea del passat 8 d’abril, una secció amb l’actualitat de la formació i una pestanya a través de la que inscriure’s a Catalunya en Comú i accedir a la plataforma de participació digital.


Catalunya en Comú /