Redacción •  Catalunya •  24/02/2020

Segovia: «Reclamem a Quim Torra que s’assegui a la Taula com a President de tots els catalans i no només d’una part»

La portaveu de Catalunya en Comú Podem ha instat a JxCat i a ERC a deixar la campanya fora abans de seure a la taula.

Segovia: «Reclamem a Quim Torra que s’assegui a la Taula com a President de tots els catalans i no només d’una part»

Segovia ha assenyalat que “després dels diferents intents de JxCat i el President Torra de posar obstacles a la Taula de Diàleg, per fi aquest dimecres es produirà la primera trobada entre el Govern català i el Govern espanyol”. Pel que fa al president Torra, “lamentem que s’hagi mantingut en les posiciones sectàries i s’hagi negat a compartir amb la resta de forces compromeses amb el diàleg els objectius que com a Govern es volen portar a la Mesa”. “Ens preocupa la seva negativa a abordar qüestions com la manca d’infraestructures a Catalunya. Reclamem que, per una vegada, s’assegui en aquesta taula com a President de tots els catalans i catalanes i no només d’una part. Aquesta via de diàleg és una victòria de tots els catalans i catalanes, no la joguina electoral de Torra i de JxCat”. Una Mesa de diàleg que “és un instrument que transcendeix aquest Govern amb data de caducitat després de l’anunci de convocatòria electoral” ha explicat Segovia.

La també diputada al Parlament ha destacat que “la fórmula de Govern d’ERC i JxCat té els dies comptats, però el diàleg l’haurà de continuar liderant el pròxim govern que surti de les urnes. Un Govern que volem amb nous actors que representin aquesta nova etapa que s’ha obert i no barallat en les seves pugnes internes”.

Finalment, Segovia ha instat a JxCat i a ERC a “deixar la campanya fora abans de seure a la taula perquè a partir de dimecres puguem començar a parlar d’una vegada de Catalunya i les necessitats dels catalans i catalanes i deixem de parlar només de la Mesa”.


En Comú Podem /  Susanna Segovia /