Redacción •  Catalunya •  22/04/2020

En Comú Podem aposta per un govern d’esquerres ampli i estable a Badalona

Aïda Llauradó, fins ara 1ra tinent d’alcalde, pren el relleu com a alcaldessa accidental després de la dimissió de l’alcalde de Badalona Àlex Pastor.

En Comú Podem aposta per un govern d’esquerres ampli i estable a Badalona

Després de la dimissió de l’alcalde de Badalona, la presidenta del Grup Municipal de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha pres el relleu com alcaldessa accidental. Aïda Llauradó ha volgut transmetre un missatge de calma i tranquil·litat a la ciutadania. Amb l’Estat d’Alarma cal que continuem posant tots els esforços per sortir de la crisi generada pel Covid-19.

Badalona En Comú Podem obrim un roda de contactes amb totes les formacions per trobar una sortida política per aquesta situació. Cal una solució i un acord de govern ampli, sòlid i d’esquerres, que no passa per fer Albiol alcalde de Badalona. És el moment d’apartar personalismes i posar la ciutat per davant.

La regidora d’En Comú Podem i actual alcaldessa accidental ho va anunciar per xarxes socials dient que “buscarem les vies per restablir ponts de confiança amb tot el ple municipal i amb la ciutadania de Badalona”. Com ha informat Llauradó aquest migdia, s’obrirà un nou termini, també màxim de 10 dies, per a la celebració d’un altre Ple per a l’elecció del nou alcalde o alcaldessa. En aquest sentit des de Badalona En Comú Podem reprendrem els contactes per teixir un pacte de ciutat progressista, ampli i estable pels pròxims anys.

 


Aïda Llauradó /  Badalona En Comú /  PSC /