Redacció •  Catalunya •  21/11/2018

Bernie Sanders convida Ada Colau a participar en una trobada internacional amb referents globals d’innovació democràtica

La Sanders Institute Gathering reunirà 250 líders mundials per reflexionar sobre un futur millor pel món.

Bernie Sanders convida Ada Colau a participar en una trobada internacional amb referents globals d’innovació democràtica

Barcelona, 21.11.2018.

El senador estatunidenc Bernie Sanders ha convidat Ada Colau a una trobada internacional on es debatran els reptes globals i les solucions innovadores que seran necessàries per a un futur millor pel món. La trobada del Sanders Institute tindrà lloc a Burlington (Vermont) del dijous 29 de novembre al dissabte 1 de desembre.

Ada Colau participarà en una taula rodona sobre la necessitat d’un moviment progressista internacional amb Bernie Sanders, l’economista Jeff Sachs i l’ex ministre de Finances de Grècia Yanis Varoufakis. També ha estat convidada a compartir l’experiència de Barcelona i el paper que juguen les ciutats en l’aprofundiment democràtic i la defensa dels drets humans amb els alcaldes de Nova York, San Juan (Puerto Rico) i Stockton (Califòrnia).

En aquestes jornades també participen la senadora i presidenta de la plataforma sanderista Our Revolution, Nina Turner; la periodista Naomi Klein; l’actriu i activista Susan Sarandon i els actors John Cusack i Danny Glover.

El Sanders Institute es va fundar al juny del 2017 i es basa en la idea que una democràcia viva requereix d’una ciutadania informada, un debat públic cívic i unes idees valentes. La seva missió és la de revitalitzar la nostra democràcia mitjançant la mobilització de persones, organitzacions i mitjans en la cerca de solucions progressistes als reptes econòmics, ecològics, racials i de justícia social.

Més informació a https://sandersinstitutegathering.org.

 


Ada Colau /  Barcelona en Comú /  Bernie Sanders /