CGT Catalunya •  Catalunya •  19/10/2016

Concentracions pel Cas 27 i més, el 20 d’octubre, a Barcelona, Lleida, El Vendrell i Tarragona

A la resta de l’estat també hi haurà concentracions a nombroses poblacions, com Madrid, Zaragoza, Bilbo, Iruña, València, Santander, A Coruña, Alacant, Segovia, Burgos, Teruel.

Les concentracions volen mostrar la solidaritat de la CGT amb els i les encausades, que han fer front peticions penals de més de 11 anys de presó cadascuna per defensar la universitat pública.

Les persones imputades en aquest procediment penal són 25 estudiants i 2 treballadors de la UAB, un d’ells professor i actualment secretari general de la CGT de Catalunya.

Aquest dijous 20 d’octubre la Confederació General del Treball, CGT, sortirà al carrer al conjunt de l’Estat espanyol. Ho farà en més d’una desena de concentracions on es mostrarà de manera activa la solidaritat amb les 27 persones encausades penalment arran d’una denúncia de la UAB per diverses mobilitzacions de l’any 2013. Les manifestacions, a més, reclamaran l’arxivament del judici que suposa la primera causa penal contra estudiants, professors i administratius universitaris per raons polítiques des de finals del franquisme.

A Catalunya les concentracions es realitzaran a:

  • Barcelona, a les 11:30, a Via Laietana 18.

  • Lleida, a les 19h al Rectorat, plaça Víctor Siurana.

  • El Vendrell, a les 20h. a la Plaça Vella.

  • Tarragona, a les 19h. a l’Estàtua dels Despullats.

Aquesta és una primera fase d’una mobilització que continuarà fins l’arxivament definitiu del cas.

Més informació de la convocatòria en aquest enllaç

Més informació sobre el cas en aquest enllaç


CGT /  UAB /