Redacció •  Catalunya •  18/11/2019

Es desconvoca la vaga indefinida per donar pas a un nou cicle de mobilitzacions

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) desconvoca la vaga indefinida a universitats iniciada farà tres setmanes.

Es desconvoca la vaga indefinida per donar pas a un nou cicle de mobilitzacions

El passat 29 d’octubre, el SEPC es va sumar a la convocatòria de vaga indefinida iniciada per diferents organitzacions i assemblees estudiantils. A més a més, va convocar vaga de dos dies als instituts de Catalunya. El plantejament que feien d’aquesta vaga era permetre als estudiants que poguessin sumar-se a les mobilitzacions que es van iniciar amb el Tsunami Democràtic el 14 d’octubre.

Ara, declaren que “les amenaces de les direccions d’instituts i d’universitats no ens pararan” i que tornaran als centres educatius per fer que no quedin “aïllats del context d’excepcionalitat que es viu”. Des dels centres educatius continuaran reivindicant “una educació digna, la condemna de la repressió i la oposició als retrocessos en serveis públics com els que planteja la coneguda com a Llei Aragonès”.

Després de cinc setmanes de mobilitzacions on el moviment estudiantil i juvenil han tingut un paper rellevant, amb aquest canvi de cicle de mobilitzacions el SEPC vol fer que la coneguda com a “Revolta Popular” s’estengui arreu del Principat i que els centres educatius siguin un dels orígens d’aquestes reivindicacions.


Sindicat d’Estudiants /  vaga estudiantil /