Redacción •  Catalunya •  18/02/2020

Susanna Segovia: “El Govern s’alinea amb Cs i PSC per apujar-se els salaris”

La portaveu de Catalunya en Comú Podem lamenta que JxCat no doni suport a l’alternativa dels comuns que implicava la congelació dels salaris.

Susanna Segovia: “El Govern s’alinea amb Cs i PSC per apujar-se els salaris”

Susanna Segovia ha començat valorant la reunió del President Torra amb els partits i entitats independentistes “Creiem que és un error voler excloure aquells que estem a favor del diàleg i d’impulsar una agenda catalana. Els grans consensos de país, al voltant del 80%, ens donen la clau a l’hora d’enfrontar aquesta taula de diàleg i la força perquè en faci avançar en el bloqueig que ens trobem” i l’ha acusat de fer de portaveu de l’ANC “Excloent aquells que no estan a favor del sí, empetiteix a la Catalunya que vol avançar i que mira el futur”.

La portaveu ha defensat que s’ha de poder parlar de tot a la taula del diàleg “No parlar dels dèficits que té el govern central amb Catalunya amb temes com rodalies, dependència, mossos, finançament és un error i perdre l’oportunitat de superar etapes caduques i respirar futur. Catalunya necessita una nova etapa amb un govern que governi per tothom.”

En aquest sentit, també ha afegit l’últim moviment del Govern amb els pressupostos del Parlament afirmant “El Govern s’ha alineat amb Cs i PSC per apujar els salaris” i ha puntualitzat “Hi havia una alternativa, on comptaven amb el nostre suport, però implicava la congelació dels salaris dels diputats. JxCat ha escollit la primera”.


Catalunya en Comú /  Susanna Segovia /