Redacción •  Catalunya •  15/06/2020

Badalona En Comú Podem denuncia que no es durà a terme el Casal Esportiu d’Estiu 2020 per decisió del govern del PP

També denuncien que el govern del PP tampoc té la previsió de crear ajudes per a les famílies amb pocs recursos perquè tots els infants tinguin dret d'accés als casals d'estiu.

Badalona En Comú Podem denuncia que no es durà a terme el Casal Esportiu d’Estiu 2020 per decisió del govern del PP
Aïda Llauradó, al capdavant de Drets Socials i Feminismes, havia impulsat un Programa d’Estiu per a Infants i Joves, i denuncia que a dia d’avui el govern del PP, després d’un mes, encara no ha pres cap mesura al respecte. 
 
Badalona En Comú Podem denuncia que no es durà a terme el Casal Esportiu d’Estiu 2020 aquest mes de juliol, tal i com es publica a la web municipal de l’Ajuntament de Badalona. Segons la presidenta del Grup Municipal Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, això suposa un retrocés respecte el compromís del govern d’esquerres a reforçar els casals d’estiu a Badalona, després d’uns mesos molt durs de confinament pels infants de la ciutat. El govern del PP hauria d’haver buscat fórmules per adaptar aquest casal a la situació actual. 
 
A més, Llauradó, fins fa un mes Tinenta d’Alcalde de Drets Socials i Feminismes, s’havia compromès a crear ajudes per a les famílies amb pocs recursos perquè tots els infants tinguin dret d’accés als casals d’estiu, i per això havia impulsat el Programa «EducaEstiu» des del departament d’Infància i Joventut, i treballava per sumar el projecte de Casals d’Estiu de FAMPAS Badalona. A dia d’avui, el govern del PP no ha pres cap mesura al respecte, després d’un mes d’entrar al govern. 
 
Segons Aïda Llauradó, «Aquest any teníem la oportunitat de sumar esforços amb les entitats i totes les àrees municipals de manera transversal per treballar una oferta compartida per a tots els infants de Badalona, que havia de ser universal i accessible també a les famílies amb rendes més baixes. El govern del PP no té cap interès en posar recursos per fer-ho possible, i ha perdut un mes imprescindible per fer viable el projecte«. 
 
Badalona En Comú Podem lamenta que el canvi de govern hagi suposat la fi del Programa d’Estiu que havia de reparar les conseqüències del confinament de molts infants i joves, especialment dels més vulnerables, perquè el benestar de la població més jove no és una prioritat del Partit Popular.

Badalona En Comú /