Redacción •  Catalunya •  08/03/2018

Barcelona En Comú s’adhereix a la vaga feminista i obre la seva seu com espai de cures

Barcelona En Comú s'adhereix a la vaga feminista del 8M, una vaga de consum, treball domèstic i de cures, de treball remunerat i estudiantil, per demostrar que sense les dones el món no funciona. Ens aturem també per denunciar la contínua discriminació de les dones per raons de gènere, la bretxa salarial, l'assetjament i els assassinats, visibilitzant que el sistema en el qual estem immerses se sosté sobre múltiples violències cap a les dones.

Barcelona En Comú s’adhereix a la vaga feminista i obre la seva seu com espai de cures

Durant tota la jornada de vaga, la seu de l’organització (C/Marina, 131, baixos) estarà oberta com espai de cures feminista. Barcelona En Comú s’adhereix d’aquesta manera a altres espais que estaran oberts a la ciutat. Un grup d’homes voluntaris s’està organitzant per obrir el local i realitzar les cures de les criatures i el dinar.

Barcelona En Comú participarà en el piquet unitari de les 12 hores a Plaça Catalunya i en la manifestació convocada pels col·lectius feministes i que farà el recorregut des de la Plaça Cinc d’Oros a Plaça Catalunya a partir de les 18.30 hores.

Tota la informació sobre la vaga feminista es pot consultar aquí.


Barcelona en Comú /  huelga feminista /