Redacció •  Catalunya •  05/11/2017

Barcelona En Comú consultarà a les seves bases la continuïtat del pacte municipal amb el PSC

El plenari de Barcelona En Comú ha decidit avui portar a consulta la continuïtat del pacte municipal amb el PSC. Aquesta consulta es farà al registre de Barcelona En Comú on estan inscrits i verificats al voltant de 10.000 persones.

Barcelona En Comú consultarà a les seves bases la continuïtat del pacte municipal amb el PSC

Fruit del debat intern de les dues darreres setmanes sobre la situació política a la ciutat i a Catalunya, el plenari de Barcelona En Comú, on han participat més de 300 activistes, ha decidit donar el mandat a la Coordinadora de l’organització per activar una consulta al registre en els propers dies. “Barcelona En Comú, per responsabilitat i coherència amb la radicalitat democràtica de l’organització, ha decidit organitzar la consulta amb les activistes”, ha manifestat Susanna Segovia, portaveu de Barcelona En Comú.

Barcelona En Comú ha debatut i analitzat durant més d’una setmana com està la situació a la ciutat i a Catalunya sobre l’aplicació de l’article 155. Ahir divendres, a una reunió de la Coordinadora, es va decidir portar al plenari d’avui la proposta d’obrir la consulta i el plenari l’ha ratificat avui en una votació, on al voltant del 90% ha dit que sí a obrir aquesta consulta. “Durant els debats, l’organització s’ha ratificat en el posicionament de ni DUI ni 155, s’ha parlat a partir de raons de radicalitat democràtica i la defensa d’autogovern”, ha afegit Segovia, qui ha manifestat que “han sigut debats molt constructius on s’han pogut veure que en Barcelona En Comú hi ha una diversitat d’opinions”.

Més de 10.000 persones podran votar en aquesta consulta. Es tracta de persones inscrites i verificades. La consulta,  que es farà a la plataforma digital de participació de Barcelona En Comú, s’obrirà previsiblement el dimecres i es tancarà a finals de la setmana, en funció de com evolucionen els detalls tècnics per dur-la a terme.


Barcelona en Comú /