Redacció •  Catalunya •  01/06/2018

Vint-i-tres propostes sobre memòria i drets civils, habitatge i salut i mobilitat rebran el finançament de La Filadora per seguir treballant per la ciutat

Avui s’han donat a conèixer els projectes guanyadors de la segona edició de La Filadora. Un total de 23 propostes sobre memòria històrica i drets civils, habitatge i salut i mobilitat rebran el suport econòmic proper a 174.500 euros d’excedents de sou de càrrecs electes de BComú per seguir treballant pels barris de la ciutat. Prop de 850 persones han participat en las votacions, un 23% més que en la primera edició de La Filadora, consolidant així aquesta iniciativa de Barcelona En Comú per promoure projectes de transformació social.

Vint-i-tres propostes sobre memòria i drets civils, habitatge i salut i mobilitat rebran el finançament de La Filadora per seguir treballant per la ciutat

Un total de 16 associacions, quatre col·lectius, dues cooperatives i una fundació han resultat guanyadors de les modalitats de projectes de la Filadora que es concreten en accions de ciutat i accions als barris. Amb un import total sol·licitat de 155.190 € per part de les entitats premiades (89.600 € corresponents a projectes de ciutat i 65.590 € projectes de districte), la diferència fins als 174.479 euros previstos per aquesta edició ha servit per augmentar la partida prevista pel suport a campanyes i accions puntuals externes a BComú de 12.479 € a 19.289 €.

«Estem molt contents amb els resultats de La Filadora perquè els projectes han incidit de manera generalitzada en la visió de gènere, la interculturalitat i la inclusió», ha manifestat Enric Bárcena, portaveu de Barcelona En Comú.

Tots els detalls de les votacions i els resultats es poden consultar al web de la Filadora


Barcelona en Comú /