Redacció •  Vivienda •  27/06/2022

«Estem ocupant la seu del banc Santander a el Masnou»

  • Dijous 30 hi ha previst el macrodesnonament de 7 famílies que viuen al bloc Brasil, propietat D’altamira (banco Santander).
  • Direcció: Passeig Enric Prat del Riba, 17.
«Estem ocupant la seu del banc Santander a el Masnou»

La Xarxa d’Habitatge del Masnou està duent a terme ara mateix una acció de protesta a la seu del Banco Santander del poble. Ho fa en resposta al macrodesnonament imminent previst per aquesta setmana, en plena festa major. El passat març del 2021 la Xarxa d’Habitatge va recuperar 7 pisos d’un bloc propietat d’Altamira, fons d’inversió vinculat al Banco Santander, per reallotjar a famílies amb necessitat d’habitatge. Ara, el jutge ha dictat una mesura cautelar del tot irregular enmig de la causa penal que jutjava l’ocupació, ordenant per aquest dijous 30 de juny el desnonament de les 7 famílies que habiten el bloc.

Gent gran, famílies treballadores amb menors, persones en situació irregular de papers, joves que lluiten per guanyar-se un futur: les 7 famílies del Bloc Brasil es troben en una situació de total vulnerabilitat a causa d’aquest desnonament cautelar

Malgrat estar pendent de recurs per la suspensió, la Xarxa d’Habitatge del Masnou ha organitzat la resistència al desnonament:

Amb aquesta acció exigeixen la suspensió del desnonament i lloguers socials per les 7 famílies. A la vegada, convoquen el dia 30 per resistir al desnonament en cas que aquest no s’hagi suspès abans, ja sigui per decret judicial o per pacte amb la propietat.

HI HAURÀ RESPONSABLES DE PREMSA PER ATENDRE-LA DURANT L’ACCIÓ, US HI ESPEREM