Redacción •  Cultura •  29/06/2016

‘Títeres desde Abajo’, «Els Titiriteros» actuarà a Sabadell

Serà el proper dissabte 09 de Juliol, dins de la jornada “La repressió en democràcia” organitzada el Sindicat CNT de la cuitat

‘Títeres desde Abajo’, «Els Titiriteros» actuarà a Sabadell

La jornada començarà a les 18h. amb una obra de “Títeres desde abajo” (titiriteros), després una taula rodona-debat sobre la repressió.

Participaràn afectats de tres casos actuals que el sindicat CNT considera persecució ideològica.

Cas dels “Titiriteros”.

Els dos components de la companyia “títeres desde abajo”, van ser detinguts i empresonats mentre feien una obra de marionetes a Madrid, dies després van ser alliberats amb càrrecs i ara estan a l’espera d’un judici per apologia del terrorisme i incitació a l´odi.

Cas Quim Gimeno. 

L’activista Quim Gimeno a qui la policia va intentar subornar amb diners públics per tal que els donés informació de l’ entorn anarquista de Barcelona.

Cas Pandora, pandora 2 i denuncies per fitxers de seguiment policials.

La jornada comptarà amb la presència d’imputats pel casos Pandora i Pandora II on es va acusar de terrorisme a 16 militants anarquistes, entre les proves hi havia editar i publicar un llibre anomenat “contra la democràcia”, tenir bombones de butà, organitzar-se o visitar a presos anarquistes. (el cas Pandora 2 es va desestimar recentment).

Per acabar hi haurà un sopar amb tapes i begudes.

Els actes de la jornada son gratuïts.


Títeres desde abajo /  titiriteros /