Redacció •  Catalunya •  29/05/2023

Ada Colau: «Hem transformat aquesta ciutat i això no ho esborra ningú»

  • La candidata de Barcelona en Comú ha reivindicat «amb més orgull que mai» l’experiència de govern i crida a les forces d’esquerres a un govern progressista.
Ada Colau: «Hem transformat aquesta ciutat i això no ho esborra ningú»

La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha comparegut aquesta nit per reivindicar els 8 anys de govern: «Nosaltres som aquelles que no havíem guanyat mai i hem governat 8 anys aquesta ciutat». L’alcaldessa ha felicitat les forces guanyadores i ha apel·lat a la majoria progressista de Barcelona, amb 24 regidors. «És una obligació i és el que hem de fer. Interpel·lar ERC, i PSC demà mateix per veure si aquesta realitat progressista podria tenir alguna expressió de govern», ha afegit.

Colau ha dit entre aplaudiments i crits d’«alcaldessa» a la sala La Paloma del Raval, que «hem aconseguit 9 regidors i regidores en un context de soroll constant de campanyes de difamació de determinades elits que encara ens tractaven com a intruses», ha destacat. En aquest sentit, Colau ha posat en valor que «la ciutadania de Barcelona no renunciarà a la connexió del tramvia, a tenir un centre LGTBI de referència i a protegir les seves escoles».

La candidata ha donat les gràcies a l’organització per la gran campanya feta. «Heu demostrat que es podien obrir molts camins i fer moltes coses que avui són una realitat en les polítiques i els barris de la ciutat», ha destacat, per advertir: «Veiem com la dreta i l’extrema dreta avança a tot el món i tot l’estat i això és molt mala notícia. Però no hem vingut aquí a tenir por ni a resignar-nos».


Barcelona en Comú /