Redacció •  Catalunya •  24/01/2022

Fòrum de debat sobre la Reforma Laboral

  • 27/01 – 18.30 – Cotxeres de Sants.
  • Sindicalistes i advocats laboralistes es donaran cita aquest dijous 27 de gener en el Centre Cívic Cotxeres de Sants per a debatre sobre el Reial decret llei aprovat el passat 28 de desembre.
Fòrum de debat sobre la Reforma Laboral

Les veus crítiques amb aquest text han anat creixent des de diferents sectors del sindicalisme alternatiu, formacions com la CUP que han anunciat que votaran en contra per insuficient i fins i tot els socis de la investidura.

En la taula seran presents l’advocat laboralista i exdiputat de la CUP, Vidal Aragonés, al costat del secretari general de la CGT Catalunya, Ermengol Gassiot, David Caño, portaveu Nacional de la Intersindical Alternativa de Catalunya, Juan Carrique, advocat laboralista de la CGT Correos y Telégrafos, Verónica Landa, membre de CGT-Ensenyament del sector del Lleure i treballadores del Servei d’Atenció a domicili en lluita per la municipalització del servei.

Santiago Lupe, editor del diari digital Esquerra Diari, que organitza el fòrum, presentarà i moderarà l’activitat que començarà a les 18.30 hores.

Es tracta del primer acte públic que reuneix una nodrida representació de les veus crítiques amb la proposta de reforma de Yolanda Díaz i es realitzarà dos dies abans de la manifestació unitària convocada per al dissabte 29 de gener per la Taula Sindical de Catalunya en exigència de la derogació real de la reforma laboral del PP.


reformas laborales /