Redacció •  Catalunya •  22/11/2021

Aïda Llauradó escollida membre de l’Executiva dels comuns

La segona Tinent d’Alcalde i presidenta de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha estat escollida membre de l’Executiva Nacional de Catalunya En Comú durant la III Assemblea Nacional celebrada aquest cap de setmana a Barcelona. L’esdeveniment ha tingut lloc a l’edifici d’INEF situat a Montjuïc i ha agrupat a més d’un miler de persones de tots els comuns locals de Catalunya.

Aïda Llauradó escollida membre de l’Executiva dels comuns
Els comuns han aprovat un document polític i organitzatiu que ha de marcar el rumb de la formació de cara a les eleccions municipals de l’any 2023 i han renovat els òrgans de direcció de la formació.
D’aquesta manera, la badalonina Aïda Llauradó formarà part del màxim òrgan de direcció de l’organització que tornarà a ser liderada per Ada Colau, Jéssica Albiach i Candela López.
Altres membres de Badalona En Comú han estat escollides als òrgans de direcció de l’organització. La professora Maria Lobato, el Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes Dani Sosa i el Coordinador de Badalona En Comú Dani Alfonso, han estat escollits membres del Consell Nacional.
La III Assemblea Nacional de Catalunya En Comú ha acabat amb un gran acte de cloenda. Sota el títol «Guanyar per Transformar» han intervingut la vicepresidenta Yolanda Díaz, la vicepresidenta del País Valencià Mónica Oltra, la presidenta d’En Comú Podem Jéssica Albiach, el ministre Alberto Garzón i l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau.

Badalona En Comú /