Redacció •  Catalunya •  22/05/2024

En Comú Podem defensa un centre obert municipal

  • Davant el tancament de l’entitat Germina, Aïda Llauradó defensa més recursos públics per arribar directament als infants, joves i les seves famílies.
En Comú Podem defensa un centre obert municipal

En Comú Podem reclama a l’Ajuntament de Badalona que creï un centre obert a Badalona, davant el tancament del centre obert gestionat per Germina al barri de Lloreda, l’ajuntament no ha fet cap proposta.

Una ciutat com Badalona no pot dependre de les  gestions privades per gestionar els serveis a la ciutadania, Badalona a de gestionar un centre obert que faciliti les vides dels infants, joves  i les seves famílies. Segons la presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó: “considerem que l’Ajuntament de Badalona ha d’estar al costat de la gent i donar els serveis que es necessiten, ara cal fer una aposta decidida per invertir i fer realitat que Badalona tingui un centre obert municipal”El centre Obert de Germina, durant anys ha donat suport a infants i joves en situació de vulnerabilitat en l’àmbit de l’educació, la cultura i la ciència, oferint oportunitats per a millorar la qualitat de vida dels seus usuaris. El seu tancament representa una gran pèrdua, però justament és un motiu més per crear nous espais gestionats per l’administració pública i enfortir els existents amb les entitats que treballen a la ciutat. Molts ajuntaments tenen els seus propis centres oberts municipals, i la 3a ciutat de Catalunya i una de les que té més complexitat social no pot seguir sense avançar amb serveis propis.


Badalona En Comú /