Redacció •  Catalunya •  20/02/2024

Janet Sanz: “És l’última oportunitat perquè Collboni tiri endavant un pacte d’esquerres”

  • La portaveu del grup municipal de BComú ha comparegut per explicar que els comuns facilitaran la tramitació de pressupostos, però donen un ultimàtum per formar govern abans de la votació definitiva en 30 dies.
  • Sanz ha estat clara: “Si en 30 dies no hi ha un acord de govern progressista tal com es va comprometre el PSC, votarem que no als pressupostos”.
Janet Sanz: “És l’última oportunitat perquè Collboni tiri endavant un pacte d’esquerres”

La portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, Janet Sanz, ha comparegut avui per explicar que els comuns facilitaran demà la tramitació dels pressupostos que el govern del PSC porta a Comissió Extraordinària. Segons ha explicat Sanz, “és molt irresponsable per part del govern portar una fórmula que ja ha fracassat, però per nosaltres no serà: donem una última oportunitat a un govern sòlid i estable que tiri endavant uns pressupostos progressistes”. Tot i així ha volgut subratllar que “si en 30 dies no hi ha un acord de govern progressista tal i com es va comprometre el PSC, votarem que no als pressupostos”.

En aquesta línia, Sanz ha recordat que va ser el propi alcalde Collboni qui es va comprometre davant la ciutadania a tenir tant pressupostos com un pacte de govern abans de la primavera, però ara sembla que només vol tirar endavant la meitat de la seva promesa. “És de sentit comú que sense pacte de govern no pot haver-hi pressupostos, una cosa va amb l’altra, cap govern municipal pot demanar un xec en blanc” ha deixat clar Sanz, que ha tancat la intervenció amb un ultimàtum: “aquesta és l’última oportunitat perquè Collboni tiri endavant un pacte d’esquerres”.


Barcelona en Comú /