Redacció •  Catalunya •  17/01/2023

El SEPC assenyala al rector de la URV per posicionar-se a favor del projecte Hard Rock

  • Les estudiants han interromput avui el nomenament del nou president del consell social.
El SEPC assenyala al rector de la URV per posicionar-se a favor del projecte Hard Rock

Des del SEPC i la Plataforma Aturem Hard Rock han denunciat avui irrompent en un acte de la Universitat Rovira i Virgili, la conformitat d’aquesta institució amb els interessos de la patronal del joc, en el suport que, a través del rector Josep Pallarès Marzal, han donat al macroprojecte de Hard Rock. Les organitzacions han posat sobre la taula que és inconcebible que una universitat pública recolzi un macroprojecte d’aquestes característiques amb les greus conseqüències socials i ecològiques que comportaria pel territori.

A partir de la lectura d’un manifest i diversos càntics, han reivindicat que la universitat com a institució que ha de generar i transmetre coneixements fidels a la veritat, no pot ignorar les terribles conseqüències d’un projecte com aquest, que promociona el joc com a model d’oci, reitera un model turístic massiu i tindrà un impacte catastròfic sobre el medi ambient.

Amb aquesta acció, ambdues organitzacions exigeixen que els responsables de la URV redrecin el seu posicionament respecte al projecte, argumentant que una universitat realment pública i al servei del coneixement per la classe treballadora no és deslligable de la defensa de la terra.


Plataforma Aturem Hard Rock /