Redacció •  Catalunya •  15/02/2024

Janet Sanz: “Collboni torna a presentar una proposta que ja va fracassar»

Barcelona en Comú recorda que la fita de l’Alcalde era tenir tant pressupostos com pacte de govern abans de la primavera, i lamenta que avui hagi oblidat la segona part. Janet Sanz: “És de sentit comú que el que necessita Barcelona és una proposta de pressupostos i alhora un pacte de govern sòlid i estable, aquesta és la fórmula que pot fer que Barcelona miri endavant”.

Janet Sanz: “Collboni torna a presentar una proposta que ja va fracassar»

La Portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, Janet Sanz, ha comparegut avui desprès que l’Alcalde Jaume Collboni exposes davant la premsa la seva intenció de tirar endavant els pressupostos i portar-los a una Comissió Extraordinària d’Economia la propera setmana. Segons ha explicat Sanz, “els pressupostos s’han de tramitar, sí, però sobre tot s’han de poder desenvolupar” i ha lamentat que Collboni hagi oblidat avui que el seu compromís no era només un pressupost abans de la primavera, sinó també un govern estable per a la ciutat. “L’Alcalde de Barcelona va anunciar clarament que la seva fita era arribar a un acord de govern i a uns pressupostos abans de la primavera. Avui sembla que se n’ha oblidat” ha explicat Sanz, que ha afegit que “Collboni torna a presentar una proposta que ja va fracassar”.


Els comuns, que ja van fer un gest de generositat investint Collboni el passat juny per tal d’evitar un govern de Trias que fes enrere els avenços i drets aconseguits els últims 8 anys a Barcelona, continuen apostant per un govern progressista de 24 regidors i regidores amb uns pressupostos també progressistes que s’haurien de negociar conjuntament. “Barcelona ara mateix no té un govern capaç de tirar endavant aquests pressupostos”, ha afegit Sanz, que ha recordat que “nosaltres estem disposats, com hem dit sempre, a que Barcelona tingui un acord de govern sòlid i estable i uns pressupostos per tirar endavant tot allò que la ciutat i els veïns necessiten”. “És de sentit comú que el que necessita Barcelona és una proposta de pressupostos i alhora un pacte de govern sòlid i estable, aquesta és la fórmula que pot fer que Barcelona miri endavant”, ha conclós Sanz.


Barcelona en Comú /