Redacción •  Catalunya •  15/02/2023

Joan Mena diu que a Vox “els sobra qualsevol demòcrata”

  • El diputat d’EUCat a En Comú Podem ha acusat la formació d’ultradreta de voler «instrumentalitzar la llei per a perseguir els seus rivals polítics» durant el debat per una proposició de llei presentada per la ultradreta per a modificar el Règim Electoral General incloent com a inelegibles als pròfugs de la justícia.
Joan Mena diu que a Vox “els sobra qualsevol demòcrata”

El diputat Joan Mena ha estat avui especialment dur en la seva intervenció en el Ple del Congrés, durant el debat per una proposició de llei presentada per la ultradreta per a modificar el Règim Electoral General incloent com a inelegibles als pròfugs de la justícia.

Mena ha acusat Vox de viure “alienats, obsessionats i fora de la realitat” i de no parlar del que interessa a la gent, com ara el salari mínim, la sanitat o l’educació.

“A vostès els sobra qualsevol demòcrata. És més, els sobren les persones LGTBI, les dones, els immigrants, els comunistes i els socialistes. Els que parlen amb accent català i també els madrilenys que demanen una millor sanitat pública”, ha estat la contundent acusació del diputat català.

També ha acusat Vox de voler vulnerar el dret a la presumpció d’innocència amb aquesta proposta i de tenir una doble vara de medir quan defensen “aquest mateix dret que per als seus amics corruptes quan fugen a caçar elefants i als que idolatren”, presentant una PL que la Justícia ja els ha dit que “no cap en el sistema constitucional”.

“El nostre espai polític està en els antípodes ideològics de Puigdemont, però hem treballat i continuarem treballant per a tenir una democràcia forta”, ha manifestat Mena.

“Les seves propostes han estat derrotades en les urnes. Acceptin que el diàleg ha vingut per a quedar-se”, ha conclòs.


Vox /