Redacció •  Catalunya •  14/10/2021

Comunicat de Badalona En Comú Podem davant l’escàndol de Garcia Albiol als Pandora Papers

Aïda Llauradó: «aquests comportaments corruptes són un atac als interessos de la ciutadania i en la defensa del bé comú, que és el que defensem des d’En Comú Podem.»

Comunicat de Badalona En Comú Podem davant l’escàndol de Garcia Albiol als Pandora Papers

Segons informa el diari El País, l’actual alcalde de Badalona i expresident del PP català, Xavier García Albiol, ha tingut un poder d’una societat de Belice oberta des d’Andorra. Davant d’aquest escàndol d’avui, la presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha sortit a reciminar les campanyes racistes de l’alcalde anto quería Albiol limpar Badalona que se llevó el dinero negro a Belice», ha dit a través del seu compte de Twitter.

Aïda Llauradó, presidenta del Grup Municipal de Badalona En Comú Podem, ha manifestat avui en roda de premsa que els comuns «aquests comportaments corruptes són un atac als interessos de la ciutadania i en la defensa del bé comú, que és el que defensem des d’En Comú Podem.» La líder dels comuns ha reivindicat que «sempre hem defensat un govern ampli i d’esquerres. Ho vam fer abans de la campanya, quan formàvem part del govern, després intentant evitar aquest govern i ara des de l’oposició».


Pandora Papers /