Redacció •  Catalunya •  10/05/2021

Trobada de moviments socials, veïnals, sindicals i plataformes per impulsar la mobilització del #29M

El día 29 de mayo en todos los Pueblos y Comunidades del Estado llamamos a salir a la calle y manifestar nuestra firme voluntad de exigir las reivindicaciones que llevamos reclamando desde hace mas de tres años con movilizaciones permanentes.

Trobada de moviments socials, veïnals, sindicals i plataformes per impulsar la mobilització del #29M
Moviment Pensionista de Badalona: «Per unes pensions Públiques, justes i suficients»
El passat 29 d’abril es va convocar arreu de l’Estat una convocatòria de mobilització unitària per al dia 29 de maig.

La crisi pandèmica es va afegir a la crisi sistèmica anterior, caracteritzada per la seva xacra de precarietat, desigualtats i empobriment per a la majoria social, especialment per a la gent gran i la joventut treballadora.

En aquest context, les pensions públiques tornen a estar en el punt de mira, però ara han saltat més, si cap, les alarmes. Les elits que saquegen els recursos públics estan intentant aprofitar la paralització forçosa del moviment pensionista, que provoca la pandèmia, per a consumar l’assalt. La Caixa Única de la Seguretat Social és l’instrument més gran de cohesió social i repartiment de renda de l’Estat espanyol, amb un import de 140.000 milions d’euros/any, tot un suculent pastís als ulls de la rapinya financera.

És necessària una resposta contundent del conjunt de la classe obrera i per tal d’organitzar-nos us proposem una trobada amplia amb totes les entitats socials, sindicats, organitzacions polítiques, joves i grans el dimecres 12 de maig a les 18:30 a la plaça de la Plana amb un únic ordre del dia:

– Organització unitària de la manifestació del pròxim 29 de maig.

pensiones /