Redacció •  Catalunya •  10/02/2021

Absolt el denunciat al darrer acte homenatge al Che a Badalona

El passat 8 d’octubre de 2020 es va convocar per la Comissió Che-Badalona l’homenatge a Ernesto Guevara en el 53 aniversari del seu assassinat.

Absolt el denunciat al darrer acte homenatge al Che a Badalona

Durant aquest acte unes persones van aparèixer interrompent i insultant a les persones assistents i a les idees de les que allà es parlava. Una de les persones integrants d’aquest grup va trucar a la Guàrdia Urbana per denunciar a un assistent al·legant que “l’havia empès i això era impedir la seva llibertat d’expressió”. Al dia següent va fer denúncia expressa contra aquest assistent i el jutjat va actuar convocant el judici que avui s’ha dut a terme i que ha absolt al membre de la Comissió del Che de Badalona denunciat.

La Comissió del Che a Badalona està formada per més de 30 entitats i organitzacions de la ciutat i des de 1997 organitza un homenatge al Che Guevara a la ciutat. Aquest acte s’ha caracteritzat per l’àmplia participació de persones i entitats, així com pel contingut polític unitari i el respecte entre els assistents, donant un valor especial a la solidaritat.


Ernesto Che Guevara /