Redacció •  Catalunya •  08/03/2023

Segon comunicat Vaga Feminista 2023

«Arriba el feminismo que va a vencer, que va a vencer» Rambles avall.

Segon comunicat Vaga Feminista 2023

Dimecres, 8 març, 2023. 16:30h.

Passades les primeres hores de la Vaga General Feminista, destaquem la incidència i la ruptura de la normalitat a la majoria de territori català. Tot i els intents de les patronals de negar l’existència de la vaga, amb més d’un centenar d’assistències juridico sindicals en defensa del dret de vaga,ç. D’uns serveis mínims abusius, quasi un terç més elevats, que per exemple els de la vaga del 3 d’octubre del 17. I del silenciament previ dels mitjans de comunicació de la jornada de vaga.

Tot i això el dia de lluita del 8 de març del 2023 ha estat un èxit, amb talls de carretera i piquets informatius nombrosos i diversos a Tarragona, Reus, L’Hospitalet, Sabadell, Lleida, Moià, Berga i a diferents barris de Barcelona, entre d’altes.
Volem destacar un seguiment a primera hora del 10% al Metro de Barcelona (tot i uns serveis mínims del 85%) el tancament de 20 biblioteques públiques, i incidències en el servei d’autobusos de TMB o a les escoles bressol.

Per tancar la jornada de lluita contra el patriarcat fem una crida a assistir a les manifestacions convocades avui a la tarda a diferents ciutats de Catalunya.

Secretariat Permanent CGT Catalunya.


8M /