Redacción •  Catalunya •  07/10/2020

Tot a punt per l’homenatge a Ernesto Che Guevara a Badalona

  • L’homenatge tindrà lloc el proper dijous 8, a les 19h a la plaça del Che de Badalona.
  • L’acte està organitzat per la Comissió Che Guevara de Badalona, que aplega més de 30 entitats de a ciutat.
Tot a punt per l’homenatge a Ernesto Che Guevara a Badalona

Com cada any, i ja fa 33, diverses entitats badalonines a través de la Comissió del Che Guevara de Badalona, realitzaran un homenatge a Ernesto Che Guevara, el metge i revolucionari argentí, el dia 8 d’octubre, coincidint amb el 53è aniversari del seu assassinat per part de la CIA a Bolivia.

L’acte consistirà en diversos parlaments per recordar la figura del Che, música i la tradicional ofrena floral al monument al Guerrillero Heroico que hi ha a la Plaça del seu nom a Badalona, al barri de la Salut.

Donades les circumstàncies actuals per la pandemia del COVID-19, l’acte es realitzarà amb el mínim risc de contagi possible per les persones assistents i participants, aplicant totes les mesures higièniques a més de mantenir les distàncies de seguretat recomanades.

La Comissió del Che Guevara de Badalona està formada per més d’una trentena d’entitats badalonines, entre elles les associacions veïnals de La Salut i Llefià, el Casal d’Amistat amb Cuba de Badalona i diverses entitats socials i partits polítics.


Ernesto Che Guevara /