Redacció •  Vivienda •  27/02/2020

«Han fet fora l’Arantxa!»

Diversos detinguts, càrregues i porres extensibles per fer fora de casa l'Arantxa i les seves dues filles.

«Han fet fora l’Arantxa!»
Avui dimecres 26 de febrer, s’ha executat el desnonament de l’Arantxa. Dues hores abans de l’arribada de la comitiva judicial, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Premià de Mar han acordonat la Gran Via amb furgons dels antiavalots i cotxes policials.

Durant l’execució del desnonament, els Mossos d’Esquadra han anat expulsant les manifestants a base de luxacions i porres extensibles. A més, s’ha detingut arbitràriament dues persones que es manifestaven, sense saber a hores d’ara quins fets els imputen.

Els antiavalots han trencat el vidre del portal malgrat haver-hi manifestants davant que han rebut l’esquitxada de cristalls i després de retirar els puntals que l’asseguraven, s’ha executat el desnonament.
 
L’Arantxa ha patit violència masclista i des que va aconseguir separar-se, no ha pogut afrontar el lloguer. Avui, ella i les seves filles s’enfrontaven al tercer intent de desnonament. La propietat, un rendista amb altres propietats a Premià de Mar, s’ha negat a negociar malgrat l’Arantxa duia més de 20 anys al pis i tampoc l’Ajuntament ha trobat una solució.


desahucios /