Redacción •  Catalunya •  21/02/2020

Barcelona En Comú participa a la cimera confederal a Madrid

La Direcció Executiva de BComú se suma per compartir les prioritats que s’han establert de cara al segon mandat al capdavant del govern de Barcelona.

Barcelona En Comú participa a la cimera confederal a Madrid

Barcelona, 20.02.2020.

La Direcció Executiva de Barcelona en Comú participa aquest dissabte a la cimera confederal, que se celebra a Madrid amb els seus homòlegs de Unidas Podemos, Izquierda Unida, Catalunya En Comú i Galicia En Comú per tal de fer una reflexió conjunta sobre el moment polític actual i els reptes de futur.

Des de BComú s’hi aportaran les conclusions del debat estratègic que s’ha dut a terme al si de l’organització al llarg dels últims mesos. En aquest procés col·lectiu s’han definit com a àmbits d’acció prioritaris el dret a l’habitatge i la lluita contra l’emergència climàtica; així com la defensa de la Barcelona feminista, diversa, democràtica i de drets.

“A Madrid reivindicarem el municipalisme com a eina de transformació”, ha manifestat Eva Abril, portaveu de Barcelona en Comú, qui remarcat la necessitat de “teixir aliances en base als valors compartits amb actors de tots els nivells”.

La Direcció Executiva de Barcelona en Comú és un òrgan col·legiat format per vuit persones que es va renovar en les eleccions internes del passar mes de gener. A BComú participen activament més de 1.500 persones, i aproximadament 10.000 simpatitzants poden participar de les decisions més importants, com els processos d’eleccions internes o les consultes sobre temes estratègics.

 


Barcelona en Comú /