Redacción •  Catalunya •  26/05/2023

Aïda Llauradó es reivindica com alcaldessa per resoldre el bloqueig de l’Ajuntament

  • Llauradó, candidata d’En Comú Podem, es reivindica per ser l’alcaldessa de Badalona i donar resposta als problemes enquistats que te la ciutat i respondre a les necessitats del dia a dia.
Aïda Llauradó es reivindica com alcaldessa per resoldre el bloqueig de l’Ajuntament

Ahir a la tarda, Badalona En Comú Podem va celebrar l’acte final de la seva campanya electoral, en què la candidata Aïda Llauradó es va reivindicar com alcaldessa per superar el bloqueig que actualment pateix l’Ajuntament de Badalona.

L’acte va tenir lloc a les 18h al bar Enjia 7, situat al barri del Gorg, on els membres de Badalona En Comú Podem es van reunir per seguir en directe el debat de candidats i candidates organitzat per Badalona Comunicació. Aïda Llauradó va destacar durant aquest debat, defensant amb fermesa les propostes del seu partit i oferint solucions concretes als problemes de la ciutat.

A les 20h, després de la finalització del debat, Aïda Llauradó va ser rebuda amb entusiasme per part de les persones que s’havien congregat per presenciar l’acte. Amb una forta ovació i aplaudiments, els ciutadans i ciutadanes van expressar el seu suport a la candidata de Badalona En Comú Podem, reconeixent el seu compromís amb Badalona i la seva determinació per superar els obstacles que actualment bloquegen l’Ajuntament.

La presentació de l’acte va estar a càrrec de Rosa Trenado, número 2 de Badalona En Comú Podem i portaveu de la formació al consistori. A més, Aïda Llauradó va estar acompanyada per la diputada al Congrés Aina Vidal, que va mostrar el seu suport a la candidatura i va elogiar la trajectòria de Llauradó com a defensora dels drets socials, de les dones i la justícia a la ciutat.

Aïda Llauradó va aprofitar l’ocasió per destacar els seus compromisos electorals, entre els quals destaquen la millora dels serveis públics, l’impuls de l’economia local i la defensa dels drets socials i mediambientals. Va fer una crida a la ciutadania de Badalona per acompanyar-la en aquesta tasca de superar el bloqueig institucional i treballar per un futur millor per a tothom.

Amb l’acte final de campanya, Badalona En Comú Podem ha posat punt i final a una intensa campanya electoral, mostrant el seu compromís amb els badalonins i les badalonines i la seva determinació per superar els reptes que afronta la ciutat.


Badalona /