Redacción •  Catalunya •  26/05/2023

Ada Colau: «Ha quedat clar que cada vot servirà per triar entre un govern progressista i un govern del retrocés»

  • La candidata de Barcelona en Comú i alcaldessa ha cridat a «concentrar al màxim» els suports d’esquerres per frenar «el risc real» de tornar enrere.
Ada Colau: «Ha quedat clar que cada vot servirà per triar entre un govern progressista i un govern del retrocés»

Ada Colau ha fet balanç aquest matí sobre la campanya de Barcelona en Comú per les eleccions del 28M. Acompanyada de diferents membres de la candidatura, la candidata ha celebrat «la millor campanya de totes les propostes» que fins a l’ultim moment ha estat «en positiu i amb idees de model de ciutat».

Colau ha dit que durant aquestes dues setmanes han quedat clares dues coses. La primera, que a Barcelona en Comú «tenim proposta clara de ciutat i de futur», ha destacat. «Hem fet propostes per diversificar l’economia i no dependre només del turisme, governar l’economia, mobilitat sostenible, tarifes baixes del transport públic, més carrils bici, apostant per les escoles», ha explicat.

La segona cosa que ha quedat verificada aquest dies és que «arribem a un final amb molta gent indecisa i els vull compartir que amb tots els posicionaments que hi ha hagut, una cosa ha quedat clara: És que cada vot servirà per triar entre dos models de govern. Un govern progressista i un govern del retrocés del model Trias-Collboni del passat», ha explicat. Colau creu que aquest fet «ha quedat molt definit» i que, per tant, «Ningú podrà governar sol». En aquest sentit, ha tornat a cridar a concentrar el vot als Comuns.

En definitiva, durant l’últim contacte informatiu amb els mitjans que ha tingut lloc als jardins Ca l’Aranyó del districte de Sant Martí, Colau ha volgut «convidar a la ciutadania que faci vot de confiança pel futur», ha dit, per aconseguir: «Una ciutat mes verda, més humana, més justa i que posi les cures al centre».

La candidata també ha destacat els suports destacats que ha rebut aquest dies, tant a nivell local com internacional. «El més important és el que pensin els veïns i les veïnes de Barcelona. Però cada cop em trobo més gent dient que vol més inversions socials, mes carrils bici, més verd i més cotxes. Per tant, el nostre model respon a les demandes de la ciutat», ha destacat.


Barcelona /