www.tercerainformacion.es

Xavier Domènech: “Guanyar el PP és derrotar el Transvasament i fer possible els cabals ecològics de l’Ebre”

Els candidats tarragonins i ebrencs criden a “tombar” les polítiques del PP i reclamen que les terres de l’Ebre siguin “protagonistes del canvi”

Catalunya | Redacció | 13-06-2016 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha aprofitat un acte de campanya a Sant Carles de la Ràpita per recordar que el PP és una amenaça pel Riu Ebre i el seu delta. “Guanyar el PP és derrotar el transvasament, és fer possible els cabals ecològics de l’Ebre, és fer possible Rodalies i trens dignes del seu nom”, ha assegurat Domènech, que ha agraït la tasca de la Plataforma en Defensa de l’Ebre i a qui s’ha mobilitzat sempre per defensar el seu territori i el seu riu, com es va demostrar una vegada més a la manifestació de la setmana passada a Barcelona.

“És possible guanyar al PP per fer gratuïta l’AP-7 en el seu pas per les Terres de l’Ebre i acabar amb els morts a la N-340”, ha insistit Domènech, que veu el 26-J una oportunitat per acabar amb les agressions constants del PP contra les Terres de l’Ebre. “Ja ho vam fer una vegada amb el PHN però ara han tornat amb el pla de conques aprovat amb nocturnitat i traïdoria”, ha dit Domènech, que s’ha mostrat convençut que En Comú Podem “derrotarem el PP a Catalunya i amb els nostres aliats al conjunt de l’estat i farem possible un nou govern que acabi amb aquestes agressions”.

Durant la seva intervenció, Domènech també ha lamentat que el candidat de CDC al Congrés, Francesc Homs, hagi “insultat la memòria dels pobles indígenes” en assegurar que només ha vist el ministeri de la plurinacionalitat a Bolívia i Canadà, i que, segons les seves paraules, aquest “serveix per als indígenes, i nosaltres no som indígenes, som un poble que vol la llibertat!". “Esperem que pel fet de no tenir nom, ni projecte ni proposta no caiguin en vorejar el racisme contra els pobles indígenes”, ha criticat, alhora que els ha acusat de ser el partit del “no” quan afirmen que no és possible el canvi al conjunt de l’estat.

Fèlix Alonso: “És el moment de tombar les polítiques del PP”

El cap de llista per Tarragona, Fèlix Alonso, ha lamentat que “les Terres de l’Ebre són les terres oblidades”, i ha reclamat “ens hem d’aixecar i anar a votar”. En aquest sentit, ha reivindicat la gratuïtat de l’AP-7 per acabar amb els problemes de sinistralitat a la N-340, així com la “dignificació” dels trens que passen per les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, i ha denunciat que l’empresa Ercros “ha oprimit els seus treballadors, el seu poble, el seu territori i el medi ambient” a Flix.

Alonso ha recordat que el Montsià és la comarca catalana amb més atur i Ulldecona, el poble amb un PIB més baix. “Aquesta és la realitat de les Terres de l’Ebre”, ha lamentat, alhora que recordat que durant aquests quatre mesos de legislatura En Comú Podem ha presentat nombroses iniciatives al Congrés per abordar aquestes problemàtiques. “És el moment de tombar les polítiques del PP que condemnen la gent de les Terres de l’Ebre”, ha conclòs.

Els candidats ebrencs demanen que les Terres de l’Ebre siguin “protagonistes del canvi”

A l’acte han participat els dos candidats ebrencs al Senat i al Congrés per En Comú Podem, Jordi Jordan i Vicent Pruñonosa respectivament, que han coincidit en assenyalar la importància que aquestes comarques han de tenir a les properes eleccions del 26-J. “És imprescindible que les Terres de l’Ebre siguin protagonistes del canvi”, ha declarat Jordan, que ha demanat un esforç a totes les persones d’aquelles comarques per ampliar la victòria que En Comú Podem ja va aconseguir el 20-D. Jordan ha destacat la necessitat de reformar i “revolucionar” el Senat: “Ens agradi o no, el Senat existeix, i ara el PP té majoria absoluta”, ha dit.

La reivindicació d’unes infraestructures de qualitat han centrat les dues intervencions, amb especial atenció als accidents de la N-340 i la precarietat de les connexions ferroviàries. “Ens mereixem unes infraestructures dignes i de futur, no del tercer món com ara tenim”, ha dit Jordan, mentre que Pruñonosa ha criticat la “cobdícia” empresarial per apostar per una AP-7 que està “pagada i repagada”. Finalment, els candidats han carregat contra la milionària indemnització del projecte Castor, assegurant que aquests 1.350 milions podrien dedicar-se a millorar els serveis públics de les comarques ebrenques.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

Noticias Relacionadas
En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad