www.tercerainformacion.es

Xavier Domènech: “Votar En Comú Podem és votar clarament per un govern d’esquerres”

El candidat destaca a Sabadell la “coherència, la honradesa” i el manteniment dels compromisos de la seva candidatura

Catalunya | Redacció | 16-06-2016 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

El cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha assegurat avui a Sabadell davant de 400 persones que el vot per la seva candidatura “és el més segur per aconseguir un govern d’esquerres”. Domènech s’ha expressat en aquests termes després de conèixer les declaracions del dirigent socialista Jordi Sevilla, en què deixava la porta oberta a recolzar un govern del PP en apostar per donar suport a la llista amb més suports al Parlament. “Esperem que aquesta no sigui la posició del PSOE”, ha dit Domènech, que tanmateix ha reiterat que “totes aquelles persones que vulguin un govern d’esquerres” han de saber que “el vot més seguir per aconseguir-ho és el vot per En Comú Podem”. “Nosaltres hem sigut sempre igual de clars i diàfans”, ha continuat Domènech que ha criticat la “indefinició” del PSOE en matèria de pactes.

El cap de llista ha assenyalat com a grans diferències entre la seva candidatura i la resta d’opcions la “coherència i la honradesa” i el manteniment dels seus compromisos. “Nosaltres hem demostrat que no renunciem a res”, ha dit, i ha posat en valor que durant els mesos de negociacions d’investidura no els van aconseguir imposar a Ciutadans “com a soci”. “Nosaltres no cal que demostrem res perquè ja ho hem demostrat tot”, ha sentenciat el candidat.

Domènech ha rememorat el caràcter de lluita de la seva ciutat, Sabadell, recordant la vaga del 76, que pel candidat va ser “clau” per acabar amb el franquisme. “Les llibertats, si se les devem a algú, és al poble i a ningú més que al poble”, ha assegurat. “La gent de Sabadell, juntament amb la de Madrid, Vitòria, Còrdova o el Baix Llobregat va demostrar que el carrer ja no era seu, i que començava a ser nostre”, ha declarat el candidat.

L’acte, que ha tingut un format de programa de ràdio i ha comptat amb la presència d’amics personals de Domènech com la regidora de Castellar del Vallès Elisenda Alamany, ha estat presentat pel també sabadellenc Joan Mena, número 7 de la candidatura. Mena ha lamentat les crítiques que tant el PSOE com ERC estan dirigint a En Comú Podem. “Us volem d’aliats”, els ha demanat Mena, que voldria que “no es posin al costat del PP i de C’S” en dir que el referèndum és impossible i que facilitin el canvi de govern.

Mena, que ha assegurat que la seva candidatura ha fet els deures i ha teixit aliances al conjunt de l’Estat, ha volgut remarcar que el vot a En Comú Podem val per tres: per fer fora la dreta més corrupta d’Europa, el PP, per aplicar polítiques de rescat a la ciutadania, i per guanyar un referèndum. “El 26J hi ha dues alternatives: o el PP o Unidos Podemos, En Comú Podem a Catalunya”, ha conclòs.

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

Noticias Relacionadas
En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad