www.tercerainformacion.es

Suport a la vaga d’estudiants i estudiantes del #26F

Suport a la vaga d’estudiants i estudiantes del #26F. Comunicat Secció Sindical CGT UAB.

Catalunya | CGT UAB | 25-02-2015 | facebook yahoo twitter Versión para imprimir de este documento

Des de CGT UAB volem manifestar el nostre suport a la Vaga convocada per l’alumnat el proper 26 de Febrer contra el model de 3+2 anys que es vol implantar als estudis universitaris, i contra la estratègia de elitització i mercantilització que hi ha al darrera (l’Estratègia Universitat 2015).

La nova reforma universitària aprovada el passat 30 de gener possibilita a la universitat reduir a 3 anys (180 crèdits) els actuals estudis de grau per ser completats per màsters que durarien dos anys (120 crèdits). Aquesta reforma devalua encara més el contingut del grau, que passaria a ser de contingut molt generalista, i trasllada la especialització al màster de dos anys. Com a conseqüència, molts dels actuals estudis de grau poden desaparèixer.

Des de CGT UAB denunciem el fort augment de la despesa que suposarà aquest canvi de model per als estudiants i estudiantes. Amb un grau generalista serà imprescindible cursar un màster de dos anys si es volen adquirir competències professionals. Al preu actual dels màsters l’augment de la despesa per poder acabar el cicle és molt important. Aquest augment de la depesa dificultarà encara més l’accés a la universitat dels sectors socials amb rendes baixes.

Aquesta reforma afectarà també als treballadors i treballadores de la universitat, ja que una reducció de l’oferta formativa amb graus més generalistes comportarà una retallada de la plantilla del professorat al reduir-se les hores docents. Es per això que, tot i que només l’estudiantat ha estat convocat a la vaga, demanem la solidaritat activa de tota la comunitat universitària.

Des de CGT UAB denunciem també les maniobres demagògiques de l’equip de rectorat, que és incapaç de posicionar-se clarament contra l’EU 2015 i el model de estudis de 3+2. En aquest sentit no ens fiem de les declaracions de disconformitat de l’equip de govern amb l’aplicació concreta de l’EU 2015 que ha aprovat el Consell de Ministres. Cal recordar que la demanda d’aquesta reforma dels estudis universitaris va sortir dels rectors i rectores de les universitats catalanes, ve impulsada pel Govern de la Generalitat, i el Decret Ministerial proposa com opcional el model 3+2, sense fer-ne oblgatòria la seva implantació.

Finalment esperem que la pròxima jornada del 26 de febrer sigui l’inici d’un procés de mobilitzacions per aturar l’EU 2015 i el model de 3+2 i ens reafirmem amb el nostre compromís de impulsar aquestes mobilitzacions juntament amb tots els sectors de la universitat, treballadores i estudiants. Igualment, animem a aquells treballadors i treballadores de les universitats que el seu horari laboral els ho permeti a participar a les manifestacions que al llarg del dia 26 es facin en suport a la universitat pública.

No al 3+2

No a l’EU 2015

Per una universitat pública al servei de les classes populars.

Secció sindical de CGT a la UAB

Més informació:

http://cgtuab.wordpress.com/

@CGT_UAB

Colaborador
camisa 198
Tienda
[Viñeta] "Aumentan los millonarios, decienden los científicos"

Está usted en necesidad de cualquier tipo de préstamo?
¿Necesita un préstamo personal?
¿Necesita préstamo de negocios?
¿Quieres pagar sus cuentas?
¿Quieres ser financieramente estable?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Rellene el formulario de solicitud. 1) Nombre completo: 2) Campo: 3) Estado: 4) Dirección: 5) Sexo: 6) Ocupación: 7) Cantidad que se necesita: 8) Duración del préstamo: 9) El propósito del préstamo: 10)
Teléfono: 11) Ingreso mensual:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Granada responde a Grecia

¿Ha estado buscando DE FINANZAS ?. ¡¡¡NO BUSQUE MÁS!!! WE, le garantiza oferta de préstamo completamente certificado en el 2% TASA DE INTERÉS CON O SIN COLATERAL. WE préstamo dentro del RANG de 7.000 a 50,000.000.00 hoy están con nosotros por correo electrónico: anthonyisiloanfirm070@gmail.com

Nombre completo:
Monto del préstamo necesario:
Duración del préstamo:
País:
Ocupación:
Estado:
Dirección:
Género:
Años:
Número de teléfono / número de teléfono móvil:
Ingreso mensual :

Cordial saludo
Cynthia Luciette (Publicista)
Sr. Anthony Isi
Director general
E-MAIL: anthonyisiloanfirm64@gmail.com

Las veinte mejores webs de trueque online y las diez mejores webs para conseguir productos gratis

YO SOY el Sr. Rennison Mark, un prestamista de préstamo de buena reputación PRIVADO. Dar préstamos con interés del 2%. Aprobamos todo tipo de préstamos a la sociedad en general Nuestros préstamos están garantizados y ponemos en práctica un plan de pago de préstamo Fexible. Ofrecemos los siguientes tipos de préstamos:

*Mejoras para el hogar
* Préstamos Inventor
* Préstamos de coches
* Préstamo de Consolidación de Deuda
*Línea de crédito
* Segundo Préstamo
* Préstamos Comerciales
*Préstamos personales
* Préstamos Internacional.

enviamos un correo electrónico ahora para solicitar un préstamo de fiar y rápido y conseguir su aprobación 24 horas después de alcanzar la cumbre de su forma solicitante del préstamo dependiendo de la rapidez de sus respuestas son.

E-mail: rennisonloanfirm@outlook.com

En Portada
Información legal - Contacta - Colaborar - Publicidad