Catalunya

Rafa Mayoral se reúne en Mataró con los colectivos más castigados por la crisis

Rafael Mayoral, secretario de Sociedad Civil y Movimiento Popular de Podemos, ha estado este viernes por la tarde en Mataró en un encuentro de activistas y colectivos sociales junto a Joan Mena, candidato de En Comú Podem; Conchi Abellan, consejera ciudadana y portavoz de Podem; y Regina Teruel, candidata de En Comú Podem por Mataró.

Podemos, frente a la uberización de la economía en Barcelona

Rafael Mayoral, secretario de Sociedad Civil y Movimiento Popular de Podemos, participó este jueves en Barcelona en el acto 'Frente a la uberización de la economía'. Lo hizo junto a Noelia Bail, secretaria general de Podem; Conchi Abellán, consejera ciudadana y portavoz de Podem; Tito Álvarez, portavoz del sindicato Élite Taxi; y Nuria Soto, portavoz del colectivo 'RidersXDerechos'.

Recuperem les tres xemeneies per als barris

La campanya que reclama per al barri els edificis de les Tres Xemeneies, punt emblemàtic on es va iniciar ara fa 100 anys la Vaga de la Canadenca, i actualment espai en desús, convida a la premsa i mitjans a la presentació de la campanya ‘Recuperem les Tres Xemeneies per als barris’ el proper dijous 21 de març, a les 12h, al Parc de les Tres Xemeneies.

Ada Colau estrena a Youtube “10 semanas”, l’espai setmanal on relatarà la campanya per dins des d’avui fins al 26 de maig

Ada Colau estrena avui al seu canal de Youtube la sèrie de vídeos “10 semanas” on compartirà públicament cada setmana les seves impressions sobre la campanya des d’avui fins al 26 de maig, dia d’eleccions municipals.

En aquests vídeos Colau parla directament i sense intermediaris de temes que queden al marge de l’agenda mediàtica. La cap de llista de Barcelona en Comú també aprofitarà aquesta proximitat per donar rèpliques o aprofundir.  

En la seva primera emissió a Youtube, Ada Colau parla de com sobreviure a una campanya.

Ada Colau denuncia la campanya d’ERC, PSC, PdCat i C’s per fer fora a la “gent comuna” de les institucions

Més d’un miler de persones han omplert aquest migdia les Cotxeres de Sants en l’acte públic “Guanyem amb tu”, que marca el tret de sortida cap a les eleccions municipals, generals i europees. Ada Colau, Jaume Asens i Ernest Urtasun han tornat a l’espai on l’any 2014 es va presentar la candidatura municipalista que va dur Colau a ser la primera alcaldessa de la història de Barcelona el maig de 2015.

Memorial a los trabajadores y las trabajadoras de la fábrica Uralita y a las víctimas del amianto

La Asociación de víctimas afectadas por el amianto de Cataluña (AVAAC) descubrirá el martes, 26 de marzo a las siete de la tarde, el memorial a los trabajadores y las trabajadoras de la fábrica Uralita y a los vecinos y las vecinas víctimas del amianto. El memorial estará situado en el cruce entre las dos ciudades, en un espacio entre la carretera N-150 y la carretera de la estación de Ripollet. La pieza ha sido creada solidariamente por Jordi Andrés, familiar de una víctima.

Junto a la fábrica Uralita

La campanya Desmilitaritzem l'Educació denuncia un any més la presència de l'exèrcit al Saló de l'Ensenyament de Barcelona 2019

Del 20 al 24 de març, a Fira de Barcelona (Montjuïc), tindrà lloc l'edició d'enguany del Saló de l'Ensenyament de Barcelona. Fira de Barcelona i la direcció del Saló de l'Ensenyament han pres la decisió d'incloure, un cop més, un estand de l'exèrcit. 

Páginas

Suscribirse a Catalunya