Redacció

CatECP registra dues proposicions de llei al Parlament per augmentar la recaptació de l’IRPF, Successions i Donacions

Catalunya en Comú Podem ha registrat avui dues proposicions de llei de reforma del tram autonòmic de l’IRPF i de l’impost de Successions i Donacions, amb l’objectiu d’augmentar els ingressos de la Generalitat per tal de “lluitar contra la desigualtat i revertir retallades”.

Candidatures de confluències republicanes d’esquerres es coordinaran en un nou espai supramunicipal

Aquest matí s’ha presentat a Badalona un nou espai polític de coordinació supramunicipal, que aglutina diferents candidatures de confluències d’esquerres,  amb representació dels comuns, la CUP i candidatures municipalistes àmplies. Dolors Sabater ha exposat la voluntat de coordinar aquestes iniciatives com a “dic de contenció a l’auge de l’autoritarisme” i ha emplaçat a diferents agents polítics i socials per tal de “crear confluències que serveixin com a palanques per construir una alternativa sòlida i valenta a un model injust de societat.”

Cornellà de Llobregat acollirà unes jornades feministes i LGBTI el 22 i 23 de febrer

Un grup promotor, impulsat des de l’Àrea antipatriarcal de Poble Lliure, ha estat treballant durant mesos amb la col·laboració de l’Alternativa d’Esquerres per Cornellà i la Sectorial de Dones de l’ANC per a organitzar un esdeveniment de gran rellevància que entrellaça feminisme i alliberament LGBTI amb el procés d’alliberament nacional del nostre país el 22 i 23 de febrer.

Temas: 

Susanna Segovia reclama al Govern que “es prengui seriosament” la Taula de Diàleg i lamenta que no hagi concretat “cap mena de proposta”

La portaveu de Catalunya en Comú Podem, Susanna Segovia, ha reclamat avui al Govern de la Generalitat que “es prengui seriosament” la Taula de Diàleg i ha criticat que no els hagi fet arribat “cap document ni concreció sobre ordre del dia”. “És a dir, cap mena de proposta”, ha lamentat. Segovia ha anunciat que en la trobada d’avui insistirà en la necessitat de bastir “un front ampli contra la repressió i retallada de drets”.

Albiach a Torra: “El seu Govern va tard i malament, no té projecte i només genera frustració”

La presidenta de Catalunya en Comú Podem, Jéssica Albiach, ha retret avui al president de la Generalitat, Quim Torra, que el seu Govern “porta 8 mesos barallant-se amb retrets i contradiccions contínues”, i ha lamentat que sempre “va tard i malament, no té projecte i només genera frustració i indiferència”. “El Taxi ha hagut d’aturar-ho tot durant 5 dies perquè es moguessin”, ha recordat Albiach, que ha subratllat que “un Govern que no governa no serveix a la majoria dels catalans i les catalanes”.

Catalunya en Comú Podem exigeix que es respectin els drets lingüístics a totes les administracions de l’Estat

El grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem (CatECP), en col·laboració amb el grup d’En Comú Podem al Congrés i la Plataforma per la Llengua, ha registrat avui una proposta de resolució en què exigeix que es respectin els drets lingüístics a totes les administracions de l’Estat i, entre d’altres mesures, insta a establir un règim sancionador als casos de discriminacions lingüístiques per tal de dotar d’efectivitat la Llei 1/1998 de Política Lingüística.

Páginas

Suscribirse a Redacció