La Tienda Republicana

Endavant

Endavant proposa organitzar el boicot a les eleccions espanyoles del 10N

La repetició d’eleccions a l’estat espanyol és un símptoma de les profundes contradiccions que arrossega l’estat -aguditzades al màxim per la qüestió de l’autodeterminació catalana- i que en conformen el seu caràcter irreformable. I també és símptoma de la negativa del règim a arribar a cap acord o cedir el més mínim poder executiu a qualsevol opció que no estigui al 100% enquadrada en els seus postulats polítics.

L’esquerra independentista fa una crida als moviments populars a ajuntar forces i a sortir al carrer per recuperar drets

En una roda de premsa celebrada avui al Fossar de les Moreres de Barcelona, portaveus de les organitzacions de l’esquerra independentista han afirmat avui que “l’Onze de Setembre ha de ser el toc d’inici d’una ofensiva popular per recuperar drets que ens estan arrabassant”. Una de les portaveus, Mar Ampurdanés, ha deixat clar que “aquesta ofensiva no pot passar pel Parlament, sinó que passa per la gent, passa per la classe treballadora, i passa als carrers dels nostres pobles i ciutats”.

Endavant denunciem la impunitat de la Guardia Civil i exigim que se'n vagin

“Tenim llibertat per violar”, “Tenim la legitimat per torturar”, “Ens agrada fer ús de la violència” o “Deixeu-nos actuar impunement”. Amb aquests lemes, Endavant (OSAN) denunciem la impunitat de la Guardia Civil als Països Catalans. Són frases escrites en pancartes penjades davant de la casernes de la Guardia Civil arreu de la nació per exigir que se'n vagin. Fins ara, l'acció s'ha fet a Canovelles, Lleida, Barcelona, Girona, l'Escala o Tarragona.

Com fem avançar l’autodeterminació en el marc del 155 i les eleccions del 21D?

Lectura de dos mesos convulsos

De la mateixa manera que cap anàlisi ens pot fer perdre de vista que els membres d’aquest govern i les entitats sobiranistes que li donaven suport estan patint una repressió injustificable per part de l’estat, per escarmentar i infondre por al nostre poble, tampoc podem obviar fer una anàlisi crítica de la seva acció política pel fet que aquesta repressió existeixi, ja que només amb crítica i propostes podem fer que els plantejaments independentistes avancin.

Per la independència, ara és el moment de la desobediència!

Endavant (OSAN), organització que lluita per la independència plena dels Països Catalans, és a dir, per la superació de la dominació dels estats espanyol i francès sobre el nostre poble, així com per la superació de les relacions de dominació capitalistes i patriarcals que sotmeten la classe treballadora i les classes populars, però especialment les dones, volem fer públiques algunes consideracions quan falta menys d’un mes pel referèndum d’autodeterminació que el proper 1 d’octubre ha de tenir lloc a una part de la nostra nació.

Suscribirse a Endavant