Acte de Poble Lliure a València

El pròxim divendres 7 d’octubre l’Espai Basset de València (C/ Túria, 58) acollirà un nou acte de la mà de Poble Lliure sota el títol “República Valenciana! El País Valencià cap a la República dels Països Catalans!” on es mostraran les raons per les quals es treballa amb aquesta direcció.

Poble Lliure és una eina de direcció política i reforçament estratègic que, superant i millorant experiències precedents, vol assumir tasques fonamentals com la lluita ideològica, la dinamització de les lluites obreres i socials i del moviment popular per la independència, el reforçament i desplegament de la Unitat Popular i el desenvolupament de les estructures i condicions necessàries per a la ruptura democràtica, l’extensió del dret a decidir i la construcció de la República dels Països Catalans.

L’acte consistirà en una xerrada a càrrec de militants rellevants d’aquest partit com ho son: Albert Botran, diputat de la CUP des de setembre del 2015; Guillem Fuster, coordinador i portaveu de Poble Lliure; i Toni Terrones, dirigent veïnal i impulsor de la Decidim al País Valencià. Tots tres donaran a conèixer la situació actual en els seus respectius territoris i ens mostraran la cara més actual d’aquest moviment.

L’acte donarà començament a les 19:30h i se’ns dubte serà una oportunitat única de conèixer de primera mà l’organització i ser partícip d’aquest debat.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.