La Tienda Republicana

Badalona En Comú Podem agraeix a la ciutadania el resultat electoral

11/11/2019

"Des de Badalona En Comú Podem s'agraeixen els 19.400 vots rebuts a la ciutat que signifiquen un 17,90% dels vots totals a Badalona."

Els comuns han agraït a tota la ciutadania, a tota la militància i a les persones apoderades que ha fet possible un resultat com aquest. D'aquesta manera el partit de les regidores Aïda Llauradó i Rosa Trenado, renoven la segona força en aquestes eleccions generals celebrades el 10N. No obstant això, consideren un greu problema l'ascens de l'extrema dreta amb 52 diputats a tot l'estat.

El partit dels comuns amb 19.400 vots es van reunir a l'Espai Comú del Carrer Latrilla per fer el seguiment electoral. Aïda Llauradó, presidenta del grup municipal d'En Comú Podem i candidata de Badalona a les Eleccions Generals, va posar de manifest l'actitud dels militants socialistes a la seu de Ferraz davant els pactes electorals amb els crits "con Casado no y con Iglesias sí". En aquest sentit els de Llauradó demanen un govern progressista de coalició, tal com s'ha fet a la ciutat de Badalona, per posar les polítiques socials al centre de l'acció política. 

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.