La Tienda Republicana

En Comú Podem arriba a un acord amb el PSC per governar conjuntament Badalona

18/07/2019

"La cap de llista dels comuns serà la primera tinent d'alcalde, portant la regidoria de Drets Socials i Feminismes, i la regidora Rosa Trenado, la regidoria de Medi Ambient, Desenvolupament Industrial i Innovació".

Després de setmanes de negociacions per teixir un acord de govern amb uns objectius i un programa d'actuació clar i d'esquerres, En Comú Podem i el Partit Socialista han fet públic en roda de premsa el seu acord de govern per la ciutat de Badalona. L'acte ha tingut lloc aquest matí al barri de Llefià, comptant amb la presència  dels 8 regidors i regidores que formaran part del govern municipal.

Tal i com figura a l’acord de govern, Aïda Llauradó serà la primera tinent d’alcalde amb les regidories de Drets Socials, Feminismes, LGTBI, cooperació, solidaritat i el districte 3, mentre que Rosa Trenado portarà Medi Ambient, mobilitat, Desenvolupament Industrial i Innovació, i el districte 2.

Aïda Llauradó, líder dels comuns, ha manifestat "aquest acord de govern és un pas molt important per la ciutat de Badalona, per fer-la avançar tant en la modernització de l'administració i amb un programa nítidament progressista, que és el que Badalona necessita i va demanar la ciutadania a les eleccions municipals".

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.