La Tienda Republicana

Joan Subirats: “Treballem per un acord de govern ampli de polítiques concretes d’esquerres que prioritzin la ciutat”

30/05/2019

“No estem parlant d’investidura, de qui serà alcalde o alcaldessa, estem parlant d’acord de govern. L’alcalde o alcaldessa l’escull el plenari. Per arribar aquí primer ens hem de posar d’acord sobre quines polítiques s’apliquen a la ciutat”.

Avui Barcelona en Comú ha començat les converses amb ERC per treballar per un acord de govern. En roda de premsa Joan Subirats ha explicat els primers passos. “Hem començat a discutir les bases polítiques sobre les que podrem plantejar un acord de govern que prioritzi la ciutat i que incorpori el PSC”, ha manifestat Joan Subirats, número 2 de la candidatura, ha recordat que “ha de ser un acord que apliqui polítiques progressistes amb una base àmplia que és la ha sortit de les eleccions amb 28 regidors d’esquerres”.

Subirats ha aclarit als periodistes que Barcelona en Comú no contempla que “JxCat s’incorpori en aquest debat ni a aquestes converses sobre l’acord de govern”. Subirats ha remarcat que en cap cas s’ha parlat d’investidura: “No estem parlant d’investidura, de qui serà alcalde o alcaldessa, estem parlant d’acord de govern. L’alcalde o alcaldessa l’escull el plenari. Per arribar aquí primer ens hem de posar d’acord sobre quines polítiques s’apliquen a la ciutat”.

En aquest sentit Joan Subirats ha subratllat que “des de Barcelona en Comú pensem que la ciutat necessita polítiques concretes que estan representades per un acord d’esquerres que té un suport històric del 60% dels vots”. A preguntes del periodistes, Subirats ha aclarit que “amb Manuel Valls no s’han iniciat converses i no tenim cap voluntat de discutir amb ell cap acord de govern”.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.