La Tienda Republicana

Catalunya en Comú Podem expulsa Joan Josep Nuet del grup parlamentari i li reclama l’acta de diputat

15/03/2019

La presidenta del grup, Jéssica Albiach, adverteix als partits "com ERC que estan promovent el transfuguisme" que aquesta "pràctica immoral" genera "desafecció i rebuig".

Catalunya en Comú Podem ha expulsat Joan Josep Nuet del grup parlamentari després que s’hagi fet públic que aquest ha decidit de manera unilateral concórrer a les eleccions generals del 28 d’abril a la llista d’ERC. El Grup Parlamentari ha pres aquesta decisió de manera unànime "per entendre incompatible la seva decisió personal de presentar-se per les llistes electorals d'ERC i romandre en el nostre grup parlamentari, que es deu a un ideari, a una organització i que compta amb un codi ètic que rebutja aquest tipus de pràctiques de la més vella política com és el transfuguisme", ha explicat en roda de premsa la presidenta de CatECP, Jéssica Albiach. "En coherència amb aquesta decisió, entenem també que el mínim que podria fer el senyor Nuet és lliurar l'acta de diputat que va aconseguir per formar part d'un projecte col·lectiu", ha afegit Albiach.
 
La presidenta de CatECP ha aprofitat la roda de premsa per advertir als partits "com ERC o com Ciutadans que estan promovent el transfuguisme, que s'equivoquen". "La política són principis, són valors, és ètica, i ells, amb aquesta pràctica immoral que hauríem de desterrar de la política, l'única cosa que generen és desafecció i rebuig", ha afegit. En aquesta línia, Albiach també ha expressat que "per sobre de les aspiracions personals estan els projectes col·lectius i està el país. I nosaltres estarem sempre del costat de la gent, i amb honestedat, defensant el blindatge dels drets socials, el dret a decidir i lluitant contra la repressió".
 

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.