La Tienda Republicana

Mena: “Hi ha dos projectes pel 28A: anar a Madrid a fer política o renunciar-hi, com ha fet Puigdemont”

12/03/2019

El portaveu de Catalunya en Comú afirma que “som l’única garantia de canvi, de llibertat i de democràcia”.

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha explicat aquest matí en roda de premsa que la llista que presentarà la formació a les eleccions generals, encapçalada per Jaume Asens i Aina Vidal, “és l’única garantia de canvi, de llibertat i de democràcia”. “Aquest cap de setmana hem vist que hi ha dos projectes contraposats pel 28 d’abril. El de Catalunya en Comú, que és treballar per la llibertat dels presos, el referèndum acordat i atendre les demandes socials dels catalans i les catalanes; i el de les llistes de Puigdemont, que han renunciat a fer política a l’Estat com ja fa temps que han fet a Catalunya”, ha etzibat Mena. “Per defensar els interessos dels catalans i les catalanes, la llibertat dels presos polítics i una solució democràtica al conflicte s’ha d’anar a Madrid a fer política”, ha afegit. “El que necessitem són candidats que vagin a fer politica, no a bloquejar les institucions”.
 
 
El portaveu també s’ha referit a la jornada del 8M: “Estem il·lusionats perquè el 8M va tornar a ser un èxit de les dones, un èxit del feminisme, a Catalunya i a tot l’estat”. “El 8M és la demostració que existeix una majoria democràtica, política i social per avançar en el feminisme; la majoria democràtica no està a la foto de Colón sinó amb les dones el 8M”, ha assegurat. “Un país és feminista quan garanteix l’educació, la sanitat i les polítiques de dependència per a que aquestes no recaiguin sempre sobre les dones”, ha detallat, per afegir que el “feminisme no necessita etiquetes al darrere”.
 
Per últim, Mena ha condemnat les agressions racistes que s’han produït aquest cap de setmana a Canet i a Castelldefels. “Catalunya és un país d’acollida, orgullós de la seva diversitat. Som majoria els catalans i catalanes que volem una societat plural i oberta”. Així mateix, el portaveu ha lamentat “la inacció i improvisació en les polítiques d’acollida del Govern de la Generalitat”.

Añadir nuevo comentario

Comentarios

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.