Presentació Referèndum sobre la monarquia UB, UPF i UPC

27/11/2018

Una onada de referèndum sobre la monarquia s'estén per tot l'Estat. A diferents barris i universitats s'estan celebrant consultes. El primer que es farà a una universitat, serà aquest dijous 29N a la Universitat Autònoma de Madrid (UAM).

A Catalunya, estudiants, professors i investigadors de la UB, la UPF i la UPC, ens hem volgut sumar a aquesta iniciativa. Volem poder expressar el nostre qüestionant a una institució imposada i hereva del Franquisme, a l'hora que exigim poder decidir-ho tot i l'apertura de processos constituents en tot l'Estat.

Ho farem per primera vegada el pròxim 4 de desembre a la UB-Raval, la UB-Diagonal (Facultats de Dret i Facultat d'Econòmiques) i la UPF-Ciutadella, i el 5 de desembre a la UPC-Terrassa. Aquestes seran les primeres consultes que esperem que es vagin estenent a la resta de facultats, campus i universitats.

Divendres 30 de novembre realitzarem una RODA DE PREMSA/ACTE PÚBLIC per presentar la iniciativa i els detalls de les consultes de la setmana que ve.

Serà a l'aula gran de la facultat de Geografia i Història de la UB-Raval a les 12:00.

Intervindran representants de les plataformes impulsores dels referèndums a la UB, la UPF i la UPC, així com un membre de la plataforma ReferéndumUAM.