Jornada Municipalisme transformador i del bé comú

05/10/2018
  • Dissabte 6 d'octubre.
  • Campus Ciutadella de la UPF Barcelona.
  • 10 h - Inici de la jornada.

Demà dissabte, 6 d'octubre, Catalunya en Comú celebrarà la jornada Municipalisme transformador i del bé comú, una trobada que servirà per donar el tret de sortida a la preparació de les eleccions municipals del 2019, una oportunitat crucial per estendre i ampliar el projecte de canvi des de cada poble i ciutat. Al llarg del dia es compartiran experiències i estratègies d'acció comunes en diferents conferències i tallers que comptaran amb la presència de més de 100 càrrecs electes de l'espai de tot el territori. La jornada és oberta als mitjans de comunicació.

A les 11.30 h Ada Colau, coordinadora nacional de Catalunya en Comú i alcaldessa de Barcelona, oferirà una roda de premsa acompanyada de Candela López i Ramon Arnabat, coordinadors de Catalunya en Comú; Gerardo Pisarello, primer tinent d'alcaldia de Barcelona; Jèssica Albiach, presidenta de Catalunya en Comú Podem i Lucía Martín, portaveu d'En Comú Podem.

El programa complet de la jornada es pot consultar aquí.