Un militant de Poble Lliure de l'Hospitalet de Llobregat rep amenaces per part dels feixistes

10/09/2018

L'organització independentista fa una crida a "organitzar-se" per parar els peus als feixistes.

/ Poble Lliure

Avui a primera hora del matí ha aparegut una pintada amenaçadora contra un militant de Poble Lliure a l'Hospitalet de Llobregat. No és el primer capítol que els carrers del nostre país són escenari de la demostració de força per part de grup feixistes, perfectament emparats i/o protegits pels aparells de l'estat.

No és la primera vegada que militants de la nostra organització reben amenaces per part del feixisme més ranci, doncs tots tenim present la violència del feixisme arrencant llaços i simbologia a favor de la llibertat dels presos, i els enfrontaments que han propiciat

Davant d'aquests fets, i des de Poble Lliure, fem una crida al conjunt de l'independentisme i de la resta de sectors democràtics de la nostra societat a organitzar-se per plantar cara a aquesta amenaça. Des Poble Lliure  volem aprofitar aquest comunicat per solidaritzar-nos amb totes les persones agredides aquests últims mesos pel simple fet de ser independentistes.